Společnost DC Concept získala nového partnera

23.4.2015 · Aktuality

Řady našich partnerů se neustále rozrůstají. Na základě dřívější úspěšné spolupráce při implementaci informačního systému QI se společnost AddOn system s. r. o. připojila do naší partnerské sítě.

Hlavní motivací pro kooperaci byla pružnost tohoto softwaru. „Podle nás se jedná o jediný skutečně elastický informační systém na českém trhu. Tato elasticita je dána hlavně vývojovým nástrojem s názvem QI Builder, ale také licenční politikou, kdy si zákazník koupí opravdu pouze to, co potřebuje, a navíc si může vybrat z několika variant financování. V rámci spolupráce nám také vyhovuje nekonkurující si partnerská síť,“ uvedl jednatel společnosti AddOn system  Lubomír Voráč.

Nový partner se bude zaměřovat na implementaci QI do menších společností. „Aktuálně umíme implementovat díky mnohaletým zkušenostem s QI a týmu odborníků do výrobních, obchodních i projektových podniků. Zabývat se budeme i firmami, které se věnují službám. Dále jsme schopni realizovat implementaci docházkového systému a podporovat oblasti mezd, personalistiky i majetku v QI,“ sdělil Voráč.

AddOn_logo2